English

Gorilla-ilmatyynyt pitävät pakatun rahdin tukevasti paikallaan ja estävät tuotteiden vahingoittumisen konttia liikuteltaessa.

Polypropeenista valmistettu ilmatyynyjen huipputuote nostaa tuotteiden suojaamisen uudelle tasolle!

Lataa esite ja hinnasto

Gorilla-ilmatyynyt ovat ominaisuuksiltaan ylivoimaisia perinteisiin paperi-ilmatyynyihin verrattuna. Unohda helposti rikkoontuvat, vaikeakäyttöiset, sääalttiit tuotteet, ja suojaa kuljetuksesi Gorilla-tuotteilla!

Gorilla-ilmatyynyjen täyttäminen on jopa puolet nopeampaa, kuin perinteisen tuotteen. Ilmatyynyt soveltuvat moneen eri käyttötarkoitukseen, eikä niiden käyttö vaadi aikaisempaa kokemusta!

 • Monikäyttöinen

  Toisin, kuin perinteisiä paperi-ilmatyynyjä, voit käyttää samaa Gorilla-ilmatyynyä uesita kertoja.

 • Erittäin kestävä

  Gorilla-ilmatyynyt on valmistettu erittäin kestävästä, kudotusta polypropeenista, jonka ansiosta, tuote on myös veden- sekä kosteuden kestävä, ja soveltuu jopa ponttonien korvikkeeksi laiturikäytössä!

 • Helppokäyttöinen

  Ilmatyynyn saumaan sijoitettu venttiili mahdollistaa käytön myös hyvin ahtaissa tiloissa. Helppokäyttöisen TurboFlow-venttiilin avulla, ilmatyyny on käytön jälkeen tyhjä ja valmis varastoitavaksi alta aikayksikön!

Kaikki Gorilla-ilmatyynyt ovat varustettu patentoidulla TurboFlow-venttiilillä, joka sijaitsee saumassa, joten täyttö on helppoa!

 • Automaattinen painesäädin

  TurboFlow-venttiilin avulla ilmatyyny täyttyy aina oikeaan ilmanpaineeseen, ilman erillistä ilmanpainemittaria.  Gorilla-ilmatyynyjen täyttäminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta ja TurboFlow lisää todistusti turvallisuutta!

 • Erittäin nopea täyttää

  TurboFlow-venttili sekä patentoitu, Venturi-periaatteella toimiva täyttölaite takaavat erittäin lyhyen täyttöajan. Täyttölaite käyttää myös sitä ympäröivää ilmaa täytöajan minimoimiseksi.

 • Helppo ja turvallinen

   Gorilla-ilmatyynyjen täyttäminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta. Ilmatyynyn saavuttaessa optimaalisen painetasonsa, täyttölaite ohjaa ylimääräisen ilman ulos takakautta, eikä ylitäyttymistä pääse tapahtumaan.

Saatavilla olevat mallit

Myymme ja toimitamme Suomeen useita erikokoisia ilmatyynymalleja. Minimitilaus tuotteille on yksi lava pl.testierät. Toimitus suoraan keskusvarastolta n.3-6 arkipäivän kuluessa.

Lataa esite ja hinnasto

Jälleenmyynti Suomessa

Gorilla-ilmatyynyt myy Suomessa Konttivuokraus Oy. Voit käydä tutustumassa tuotteisiin Oulun toimipisteellämme. Isommissa tilauksissa, tuotteet toimitetaan suoraan asiakkaan antamaan osoitteseen Euroopan keskusvarastoltamme.

Minimitilausmäärät vaihtelevat malleittain. Pyydä myös koekappaleita!

Myynti ja tiedustelut

Lähetä myyjälle sähköpostia
Soita myyjälle